///
Acum la radio:

Steven Tyler merge mai departe fără Aerosmith

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a anunțat retragerea trupei după un turneu de adio ce va avea loc în 2017.

Starul a fost sunat in direct, în emisiunea The Howard Stern Show, săptămâna trecută, pentru a discuta despre viitorul său album solo cu muzică country şi a declarat că se încheie colaborarea cu Aerosmith.

FILE - In this Friday, Nov. 14, 2014, file photo, Steven Tyler arrives at the Hollywood Film Awards at the Palladium, in Los Angeles. Tyler and Charlie XCX headlined the Rolling Stone Super Bowl party on Saturday, Jan. 31, 2015. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

“Ador trupa asta şi aș vrea să elimin orice îndoială în legătură cu acest aspect”, a declarat el, adăugând “vom realiza un turneu de adio pentru că este timpul”. Apoi a ironizat anumite formaţii precum The Who sau Kiss, ale căror turnee de rămas bun le-a lipsit caracterul definitiv, glumind că ultimul turneu Aerosmith va dura, “probabil pentru totdeauna”.

În luna mai, Tyler a a cordat un interviu publicaţiei Rolling Stone, ăn care își dezvăluia planurile de viitor: “Voi susţine 30 de show-uri solo din mai până în august, după care,  în 2017 vom încheia cu Aerosmith. Vom susţine probabil un turneu de rămas bun. Uite, există două trupe care încă au membrii originari: noi şi The Rolling Stones. Sunt recunoscător pentru asta. Eu sunt entuziasmat, indiferent că vom face un turneu de adio sau că vom intra în studio pentru un nou album”.