///
Acum la radio:

Sylvester Stallone, un tată exigent!

Sylvester Stallone, dincolo de rolurile în care interpretează majoritatea personajelor dure, pare să fie un tată exigent și în viaţa de familie.

Actorul a recunoscut că este un tată foarte strict, declarând că le-a “interzice” fiicelor sale să se întâlnească cu bărbaţi înainte de a împlini vârsta de 40 de ani. Starul este tată a 3 fete:  Sophia, 18 ani, Sistine, 16 ani, şi Scarlet, 13 ani.silvester

„Le-am spus celor trei fiice ale mele că nu au voie să iasă la întâlniri decât când vor împlini 40 de ani, dar asta nu a mers bine. Când un băiat a sunat-o prima dată pe Sophia avea doar 14 ani. Am realizat că nu va fi uşor. M-a întrebat: «Unde este Sophia?», i-am spus: «E în Egipt şi va rămâne veşnic acolo». Toată lumea a început să ţipe la mine”, a declarat actorul în vârstă de 68 de ani.

Se pare că Sophia nu a ţinut cont de avertismentul tatălui ei şi i l-a prezentat deja pe primul iubit, ce-i  drept la 18 ani. “Ne-am strâns mâinile, iar eu i-am spus: «Nu e bine, va trebui să înveţi să strângi mai tare de atât, amice». Apoi ne-am implicat într-o luptă de strângere a mâinilor”, a adăugat actorul.