///
Acum la radio:

Taylor Swift vorbește deschis despre dragoste, despre suișuri și coborâșuri

Cântăreața Taylor Swift nu e genul care să-și își asundă emoțiile. Este sinceră și vorbește deschis despre sentimentele sale, mai ales atunci când acestea se regăsesc în muzica ei. Saptămâna aceasta se împlinește un an de când Taylor a lansat albumul 1989, plin cu cântece minunate, eveniment pe care a vrut să-l marcheze printr-un clip al unei prestații ale ei de la Grammy Museum, interpretând versiunea acustică a piesei Out of the Woods.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 02:  Singer Taylor Swift performs on the runway during the 2014 Victoria's Secret Fashion Show at Earl's Court Exhibition Centre on December 2, 2014 in London, England.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)

“Urmează să cânt o piesă despre o relație amoroasă în care sentimentul ce m-a dominat a fost anxietatea, pentru că m-am simțit fragilă. Relațiile pot fi foarte solide și te aștepți să fie așa: solide și sănătoase. Din păcate, lucururile nu stau tocmai așa de fiecare dată. Dar asta nu înseamnă că acele relații nu pot fi speciale sau extraordinare. E ceva semnificativ și în acele relații incerte”, a declarat artista înainte să interpreteze piesa.

Taylor Swift are un fel al ei sensibil și unic în care își împletește vulnerabilitatea, dar și puterea, în același timp, în muzica sa, cântând despre suișurile și coborâșurile din viața sa amoroasă.