///
Acum la radio:

Tom Jones, Don Juanul care a făcut sex cu peste 250 de fane

Tom Jones, pe numele sau real Thomas John Woodward, s-a nascut pe 7 iunie 1940 în Pontypridd, Țara Galilor și este cunoscut pentru super hit-urile What’s New, Pussycat?, Delilah, She’s a Lady, Darlin’. Timbrul vocal puternic, deosebit, talentul și prestanța scenică l-au făcut faimos în toată lumea, clasându-l în categoria celor mai buni cântăreți ai planetei. Jones a început să cânte din adolescență în corul școlii, la reuniunile de familie și la nunți.Sir Tom Jones

Pe plan personal Jones are o poveste excentrică și impresionantă. Apelativul de Don Juan îi vine ca o mănușă și a fost susținut de propriile declarații. Artistul a fost căsătorit cu aceeași femeie din 1957,  Melinda Trenchard, care a decedat în luna aprilie a acestui an și cu care are un fiu, Mark Woodward. Se spune că aceasta, după ce a citit într-un ziar una dintre nenumăratele ştiri despre infidelităţile lui Jones, şi-a lovit soțul, chiar l-a bătut, însă Tom Jones nu a ripostat, spunând că meritase ceea ce a primit.

Una dintre aventurile sale extraconjugale de care s-a aflat a avut ca rezultat un copil. Este vorba despre relația artistului cu Katherine Berkery care s-a terminat cu un lung proces şi un verdict ce stabilea că tatăl copilului este Jones, în 1989. Artistul și-a negat paternitatea până în 2008, când a recunoscut în cele din urmă că este tatăl copilului, dar nu şi-a manifestat dorinţa de a-şi întâlni fiul. Astfel, Tom Jones este tatăl a doi copii şi are patru nepoţi.

Artistul a declarat că au fost ani în care a făcut sex cu peste 250 de fane.