///
Acum la radio:

Tot ce trebuie să știi în 2021 despre bonusul fără depunere (P)

Indiferent dacă ești nou în lumea gamblingului sau dacă ești deja familiarizat cu modul în care funcționează cazinourile online, un lucru este sigur: nu trebuie să ratezi niciun tip de bonus. Aceste beneficii uimitoare îți dau posibilitatea să joci mai mult, fără a te supune unui risc.

Între cele mai apreciate tipuri de bonus se remarca vestitul bonus fara depunere. Ce este acesta? Vom afla imediat!

Ce sunt bonusurile fără depunere?

Bonusurile fără depunere reprezintă încercarea cazinourilor online de a atrage noi jucători. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între cazinourile online există o concurență acerbă. Adesea, bonusurile și promoțiile sunt cele care îi determină pe jucători să migreze de la un cazino la altul, acesta fiind motivul pentru care fiecare furnizor de jocuri de noroc se străduiește să ofere beneficii cât mai tentante.

Printre aceste promoții se numără bonusuri de diferite tipuri, care sunt concepute pentru a atrage clienții și a-i menține fideli pe o perioadă cât mai lungă. Diferite bonusuri oferite de cazinourile online includ:

  • Bonus fără depunere
  • Bonus de depunere
  • Rotiri gratuite
  • Bonusuri de joc gratuit
  • Bonusuri gratuite în numerar
  • Bonusuri aniversare

 

Dintre aceste diverse bonusuri, există un tip specific care iese în evidență, ca un magnet pentru jucătorii online. Acesta este bonusul fără depunere. Acesta este conceput ca o promoție de bun venit pentru noii jucători, prin care li se oferă practic „numerar gratuit” încărcat pe portofelul electronic pentru a fi folosit la anumite jocuri online. Suma oferită diferă de la cazino la cazino, iar uneori aceasta este completată de rotiri gratuite sau alte beneficii.

Rulajul bonusului și condițiile de pariere

Pentru a putea beneficia de acest bonus extrem de tentant, jucătorii sunt nevoiți să se supună unor condiții de rulaj. Aceste condiții sunt stabilite de fiecare cazino în parte. Trebuie înțeles faptul că bonusul fără depunere nu reprezintă o sumă de bani pe care cazinoul o face cadou jucătorului pentru a putea fi retrasă imediat, ci doar pentru a putea fi folosită pentru jocurile online.

Atunci când alegi un cazino online, nu uita să citești cu atenție termenii și condițiile asociate ofertelor pe care le accepți. Acest lucru este important deoarece bonusul fără depunere poate fi supus unor anumite condiții, cum ar fi utilizarea într-o anumită perioadă de timp sau folosirea pentru anumite tipuri de jocuri.

Cea mai des întâlnită cerință se referă însă la condițiile de rulaj. Această condiție se referă la faptul că banii primiți în portofelul virtual trebuie rulați de un anumit număr de ori înainte de a putea fi retrași.

De exemplu, dacă ți se acordă un bonus de 100 RON cu o cerință de pariere de 25X, înseamnă că trebuie să pariezi până la o valoare de 2500 RON înainte de a putea retrage oricare dintre câștiguri. Acest lucru înseamnă în mod evident că va trebui să continui să pariezi câștigurile inițiale pentru a compensa această valoare în pariuri. Dacă nu îndeplinești această cerință înainte ca oferta să se încheie, vei pierde bonusul și toate câștigurile obținute.

Cum să profiți la maxim de bonusul fără depunere

Primul și cel mai important pas este să te informezi cu privire la bonusurile oferite și la condițiile de utilizare atașate acestor oferte, cum ar fi cerințele de pariere sau condițiile de retragere.

Dincolo de dimensiunea bonusului, acordă atenție și jocurilor pe care cazinoul le oferă. În același timp, verifică ce tipuri de joc sunt asociate bonusului fără depunere. În cazul în care constați că jocurile nu sunt pe gustul tău sau că nu oferă suficiente șanse de câștig, poate că ar fi mai bine să migrezi spre alt cazino.

În cazul în care ești pasionat de sloturi, alege jocurile cu volatilitate redusă, deoarece acestea vor plăti victorii mai mici și mai frecvente și vor consuma banii mult mai lent decât alte jocuri. Acest lucru va fi în avantajul tău, deoarece vei putea îndeplini cerințele de pariere cu mult mai puține daune asupra portofelului virtual.

Adesea, jocuri precum Blackjack au cea mai mică „margine a casei” și, prin urmare, oferă cele mai mari șanse de a-ți crește câștigurile.

Alege întotdeauna cazinouri de renume, indiferent de cât de tentante pot părea bonusurile unor cazinouri necunoscute. Este singura variantă prin care nu te supui niciunui tip de risc.

Este întotdeauna o idee bună să joci mai întâi varianta demo a sloturilor, înainte de a paria cu bani reali. Chiar dacă este vorba de numerar gratuit dintr-un bonus, câștigurile sunt în bani reali. În acest fel, te poți acomoda cu regulile jocului și poți testa volatilitate fără a te supune unui risc financiar.

 

Cum revendici bonusul fără depunere?

O dată ce ești pe site-ul cazinoului online (sau, după caz, în aplicația mobilă), cel mai adesea vei fi întâmpinat de o fereastră care anunță bonusul de bun venit, în cele mai multe cazuri acesta fiind un bonus fără depunere. În cazul în care primești un cod de activare, acesta este posibil să fie trimis pe e-mail, sau să apară direct în contul tău de utilizator.

Pentru a te bucura de bonus este nevoie să ai un profil valid la cazinoul ales. Înscrierea este de cele mai multe ori extrem de ușoară și rapidă. Atenție, este important ca toate informațiile furnizate să fie corecte, în caz contrar te vei găsi în imposibilitatea de a intra în posesia câștigurilor în bani reali.

După ce te-ai înscris și ai solicitat un bonus fără depunere, fondurile vor fi transferate în contul tău de utilizator în câteva secunde.

 

Concluzie

 

Bonusul fără depunere pot fi un avantaj extrem de important pentru jucătorii care sunt noi în lumea jocurilor de noroc. Utilizatorii au posibilitatea de testa jocuri, de a se distra și de a-și încerca norocul fără a se supune unor riscuri financiare. Cu toate acestea, trebuie știut că nici un cazinou nu oferă bani gratis, astfel că toate bonusurile sunt însoțite de condiții de pariere, cărora este nevoie să le acorzi o atenție sporită.