///
Acum la radio:

Un sărut cu Ricky Martin a costat 90.000 de dolari

90.000 de dolari a costat-o pe o braziliancă pentru a-l săruta pe cântărețul Ricky Martin.

Acest sărut scos la licitație a fost câstigat de o femeie de afaceri,  deținatoarea unui salon de frumusețe pentru mascote, la o gală de binefacere organizată, la sfârșitul săptămânii trecute, la Sao Paolo, de Fundatia Americana de Cercetari pentru combaterea SIDA.

Ana Paola Diniz s-a sărutat cu Ricky Martin preț de cîteva secunde, iar momentul a fost imortalizat în fotografii care s-au răspândit repid pe rețelele de socializare. Femeia nu a fost deloc deranjată de faptul că atistul în vîrstă de 44 de ani a profitat de această acțiune umanitară pentru a-și prezenta public noua cucerire: Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, cu 12 ani mai tânăr decât el.

Martin a postat o imagine pe contul său de Instagram, însoțită de mesajul: “Da”, confirmând, astfel, zvonurile care circulau de mai mult timp în legatură cu noul său iubit.

 

Obrigada @elvenezolanotv , por mostrar que por trás de tudo isso, existe um uma causa nobre que é a arrecadação de fundos para o @amfar ! E muito obrigada por apresentar a minha grande paixão por animais, onde cuido deles com muito carinho no @malabopetresort um espaço maravilhoso, onde quero que todos que assim como eu amam seus pets, conheçam e ofereçam esse carinho aos nossos melhores companheiros ! #malabopetresort #malaboapd ••• Repost @elvenezolanotv with @repostapp. ・・・ El cantante puertorriqueño Ricky Martin participó en una subasta benéfica que trataba de recaudar fondos para la lucha contra el SIDA, donde una mujer llegó a pagar 90,000 dólares por un beso de la estrella boricua. El portal La Raza reseña que la afortunada se trata de Ana Paola Diniz, una criadora de perros y dueña de un resort para mascotas en Brasil, que se mostró de lo más natural ante las cámaras que captaron este “íntimo” momento. #beso #rickymartin #actividad #brasil

A video posted by Ana Paola Diniz (@anapaoladiniz) on