///
Acum la radio:

Viata se schimba

Autor: Alexa Stănescu

 

“Atunci cand faci copii, viata se schimba”. Asta spune orice parinte, si da, asa este. Cine va spune altceva, va minte, sau vrea cu orice pret sa creada el insusi ca totul ramane la fel, dar se insala. Nu zice nimeni ca nu trebuie sa mai ai grija si de tine, dar esti pe locul doi, nu pentru ca nu mai contezi, dar el este mai important, pentru ca nu poate face nimic fara tine.

Inainte de copil (adica I.C ::), zici ca facusem armata: eram in stare sa ies din casa in 5-10 min, direct din pat si eram punctuala 🙂

Acum imi trebuie un plan bine stabilit, eventual si cu un grafic: fac bagajul cu tot ce trebuie in orice eventualitate, (sfanta geanta de scutece), astept sa se trezeasca copilul, apoi sa manance, il schimb, il mai fatai un pic si apoi incep operatiunea imbracat copil, care, mai mereu se lasa cu lacrimi de crocodil. Abia apoi ma imbrac si EU rapid cu ce prind la indemana. De fapt e invers, ma scuzati, mai intai ma imbrac eu, apoi pe el, si, la final, dupa vreo ora si lupte seculare, suntem transpirati amandoi – eu si copilul.

Suna cunoscut ?:)

E cumva fun sa nu stiu ce fac in urmatoarele ore, daca ajung la programarea de la doctor sau nu. Am invatat sa nu mai fiu dezamagita daca nu reusesc sa mai duc la capat anumite planuri.

Asa ca Marea Schimbare este de fapt Adaptare, si nu, nu mai esti doar tu in viata ta, si asta este minunat!