///
Acum la radio:

5 semne că e îndrăgostit de tine până peste cap

Vrei să știi dacă e nebun după tine? Iată câteva modalități prin care bărbații își arată dragostea. Deși sună a clișeu, dar, din motive necunoscute, bărbații sunt cei care nu știu întotdeauna cum să-și exprime cel mai bine sentimentele, chiar și atunci când sunt înnebuniți după tine. Ai mai jos 10 semne pe care ar trebui să le iei în calcul pentru a fi sigură că te iubește la nebunie.

Couple in bed laughing and cuddling

1. Ți se deschide și la propriu, și la figurat. Intimitatea emoțională nu e ceva ce poate fi abordat cu ușurință, iar momentul în care își pune sufletul pe tavă, nu e despre faptul că-i place să se audă vorbind, sau, cel puțin, nu doar despre asta.

2. Face muncagrea“. Dusul gunoiului și spălatul podelii din baie, cu siguranță, nu sunt printre  cele mai romantice treburi casnice, dar poate fi modul în care îți arată că ține la tine, oferindu-ți ajutor și încercând să-ți facă viața mai usoară.

3. Îți cere ajutorul. Dacă îți cere părerea în urma unei dispute avute cu șeful, dacă îți cere să-l ajuți în alegerea unui cadou pentru unul dintre membrii familiei, este pentru că te respectă, îi pasă ce gândești, iar acesta e un semn că te iubește!

4. Alege cadoul perfect. Nu-ți face griji dacă o mai dă în bară din când în când. Îți pierzi răbdarea crezând că devine mult prea meticulos. Poate nu ar trebui să te mai enervezi crezând că-și pierde timpul aiurea. El este sigur că investește timp atât cat e necesar, în căutarea cadoului perfect pentru tine. Atât de mult te iubește!

5. Te prezintă familiei. Nu pentru ca ești cea mai frumoasă și mai deșteaptă femeie din viața lui, după maică-sa, ci pentru că vrea să știi cât de importantă ești pentru el. Întâlnirea ta cu ai lui lui e felul în care îți arată că e un lucru firesc să faci parte din familia sa. Și, poate, iși arată disponibilitatea de a fi tatăl copiilor voștri. In felul acesta își conturează viitorul alături de tine. Cam cât de mult te iubește?