///
Acum la radio:

Adele si Justin Bieber domina topurile din 2016

Adele incheie anul 2016 intr-un loc familiar: in top.
La cinci ani dupa aparitia unui album epic, “21“, cu care a reusit sa stea timp de 24 de saptamani pe locul 1 in clasamentul celor mai bune albume, artista britanica de 28 de ani a revenit in forta in 2016 cu “25“. Incheie anul pe acelasi loc, 1, in Billboard 200.
Primul single, “Hello“, a fost ca un magnet pentru cei care l-au ascultat.

Chiar si dupa aceasta pauza de patru ani, Adele confirma ca are acei fani care asteapta noile sale piese, indiferent de momentul in care acestea sunt lansate. Iar “25“, un LP in care au fost incluse balade si soulful pop, nu face decat sa confirme acest lucru: in prima saptamana de la lansare albumul s-a vandut in 3.4 milioane de copii. Acum a ajuns la o cifra record, 9.1 milioane de unitati vandute, iar lumea continua sa-l cumpere.
Iar “Carpool Karaoke” a fost cireasa de pe tort….

 

In Billboard Hot 100 exista un alt nume din lumea pop care domina: Justin Bieber.

In 2012 lansa “Believe“, la aceiasi distanta de patru ani a revenit cu albumul “Purpose“.

Gratie influentelor tropical house, Bieber s-a intors ca un Superstar. Este al treilea artist din ultimii 58 de ani care incheie o perioada de 12 luni cu doua piese NO 1: “Love Yourself” si “Sorry

Aceasta performanta de chart a mai fost atinsa de Usher cu “Yeah!” un featuring Lil Jon and Ludacris si “Burn” in 2004, iar inainte de acesta de trupa The Beatles in 1964 cu single-ul de debut “I Want to Hold Your Hand” si “She Loves You.”