///
Acum la radio:

Amy Winehouse ar fi putut avea un al treilea album postum

Casa de discuri Universal a luat decizia de a nu lansa, postum, un al treilea album, semnat Amy Winehouse, ultimele înregistrări demo ale artistei fiind distruse.amy winehouse

Directorul casei de discuri cu care colabora Amy, David Joseph,  a anunţat  că a distrus toate casetele demo înregistrate de cântăreaţă pentru un material discografic care ar fi trebuit să fie cel de-al treilea album de studio al ei.

“Este ceea ce trebuia făcut, din punct de vedere moral”, a declarat acesta. “Nu aş fi acceptat niciodată să fie utilizată o parte a unei înregistrări sau doar vocea ei.”

De cele mai multe ori, casele de discuri sunt tentate să publice aceste înregistrări demo, din motive financiare, neglijând intenţionat componența artistică a unui astfel de material. Albumul postum este compus din primele înregistrări pe care un artist le realizează pentru un cântec, care poartă denumirea de  demo, care , de altfel, e  departe de a fi finalizat, la care un artist lucrează în perioada premergătoare morţii sale.

Așadar, din păcate, fanii lui Amy Winehouse nu vor mai avea ocazia să asculte ultimele înregistrări originale ale artistei.