///
Acum la radio:

Antonio Banderas lansează o colecție de pelerine inspirată din pelerina lui Zorro

După ce s-a înscris la una dintre cele mai prestigioase școli de modă de la Londra, actorul Antonio Banderas intenționează să-și  folosească noile sale  cunoştinţe în materie de design vestimentar pentru a lansa o linie  inspirată de pelerina personajului Zorro.antonio banderas

“Există un articol vestimentar care îmi place, dar care s-a pierdut, cumva, din moda masculină în urmă cu ceva vreme, însă mi-ar plăcea să experimentez cu ajutorul lui: pelerina”, a declarat Antonio Banderas într-un interviu.

“Pelerinele, pe timpul iernii, în oraşe precum acesta (Londra)… cred că prezintă câteva posibilităţi incredibile. Sunt foarte confortabile… poţi să experimentezi, să te joci cu culorile, texturile, poţi să faci multe lucruri cu ele. Şi, într-un fel, e o alegere logică, ţinând cont şi de faptul că ideea provine de cineva care l-a interpretat pe Zorro! Pentru mine, pelerinele sunt mai uşoare decât paltoanele. Te duci într-un loc şi când ajungi acolo, o scoţi simplu şi rapid de pe tine. Totul depinde de materialele pe care le foloseşti, dar în zilele noastre există materiale extraordinare!”, a adăugat actorul.