///
Acum la radio:

Beckham- un tată de fată exemplar

Fostul jucător de fotbal, David Beckham, în vârstă de 40 de ani, a decis să-și ia și mai în serios rolul de tătic și s-a apucat de cusut rochițe pentru păpuși.

Retras din fotbal, David, își petrece timpul cu cei 4 copii ai săi. Harper, mezina familiei, pare să fie cea mai rasfățată de către acesta. O poză recentă cu Beckham a apărut pe o rețea de socializare a soției sale, Victoria, în care acesta, stând pe podea, îmbracat în pantaloni de trening, coase rochițe pentru păpuși, urmând instrucțiunile.

“Tata coase păpușilor lui Harper rochițe!!! Te iubim, David Beckham!”, a scris Victoria Beckham, pe contul său de Instagram.

Harper has daddy stitching her dollies dresses!!! We love you @davidbeckham ❤️ #lovingdaddy #proudmummy #familyfun ?? x vb

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Harper, mezina familiei și singura fată a cuplului, are patru ani si e preferata lui Beckham. Acesta a recunoscut că în fața ei ramane, pur și simplu, dezarmat. Deși recunoaște că își iubeste la fel toți copiii, când vine vorba de Harper, nu poate fi la fel de strict ca în cazul celor trei fii: Brooklyn (17 ani), Romeo (de 13) și Cruz (11 ani).