///
Acum la radio:

Beyonce a lansat albumul “Lemonade”, al cărui piese dezvăluie infidelitățile soțului său

Cântăreața americană Beyonce, a lansat weekend-ul trecut un nou album, numit “Lemonade“.
Acesta conține piese despre relaţia complicată cu rapperul Jay Z, dar şi despre problemele cu care se confruntă afro-americanii în lupta lor socio-politică pentru drepturile civile ale comunităţii.Beyonce

În filmul “Lemonade”, care a devenit viral pe net, Beyonce a preluat pasaje din poeziile scriitoarei anglo-somaleze, Warsan Shire. Deasemenea, ea s-a inspirat din propriile experiențe sentimentale, cântând  despre relaţia complicată cu Jay Z. În Prima secvenţă a filmului, cântăreața îl acuză pe acesta de trădare în dragoste, apoi face slalom la volan prin New Orleans, tamponând automobilele pentru a-şi vărsa furia.

Internauții ar fi înțeles că  odată cu aceste piese, diva anunță  despărţirea de Jay Z. Dar lucrurile nu stau chiar așa, pentru că într-o altă piesă, intitulată “Forgiveness”, cîntăreața spune că-şi sărută şi-şi cocoloşeşte din nou soțul.

Dovada că cei doi sunt în continuare împreună e cel puțin faptul că Beyonce a lansat acest album exclusiv pe platforma online Tidal, deţinută de Jay Z.