///
Acum la radio:

Black a plecat spre o altă lume

Artistul de origine britanică, Black, a decedat ieri, la vârsta de 53 de ani. Show-ul de la București, programat pentru data de 4 martie, a fost amânat după ce artistul a fost implicat într-un grav accident de maşină, care a avut loc pe 11 ianuarie, în Irlanda. După accident, Black a fost plasat de medici în comă indusă, fiind stare critică.

Zece zile mai târziu, reprezentanții artistului au anunțat că starea lui de sănătate s-a înrăutăţit.

Decesul lui Black a fost făcut ieri, pe pagina sa de Facebook.

EDINBURGH, UNITED KINGDOM - MAY 01: Colin Vearncombe also known as Black performs on stage at Voodoo Rooms on May 1, 2014 in Edinburgh, United Kingdom. (Photo by Roberto Ricciuti/Redferns via Getty Images)


Black, pe numele real Colin Vearncombe, s-a născut la Liverpool, pe 26 mai 1962 a devenit faimos cu hit-ul “Wonderful Life“, care a dominat topurile din Franţa, Germania şi Austria în 1987. Acesta a lansat de-a lungul carierei 14 albume de studio,  materiale live în peste trei decenii de activitate, și a publicat două colecţii de poezii: “I Am Not The Same Person” şi “Walk the Dottet Line”.Cel mai nou album al său, “Blind Faith”, a fost lansat pe 13 aprilie 2015, fiind urmat de un turneu în Europa.