///
Acum la radio:

Casă de piatră, Ronan Keating!

Irlandezul Ronan Keating, fost membru al trupei Boyzone, s-a căsătorit pentru a doua oara, de data aceasta cu logodnica sa, modelul australian şi prezentatoarea TV Storm Uechtritz, în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, în Scoţia.Ronan-Keating

Mirii au schimbat jurămintele de credinţă în Archefield House, o proprietate de lux din East Lothian, în faţa unui număr mare de invitaţi de marcă, printre care s-au remarcat cântăreaţa Danii Minogue, foştii colegi de trupă ai mirelui Shane Lynch şi Keith Duffy, dar şi cântăreţul irlandez Brian McFadden.

La ceremonie au fost prezenţi şi cei trei copii pe care Ronan Keating îi are cu prima lui soţie – Jack, în vârstă de 16 ani, Missy, în vârstă de 14 ani, şi Ali, în vârstă de 9 ani.

Artistul  a cerut-o în căsătorie pe Storm Uechtritz în aprilie, la doar o lună după finalizarea divorţului său de prima soţie, Yvonne Connolly. Povestea de dragoste cu prima lui soție a început în adolescenţă, aceștia căsătorindu-se  în aprilie 1998, pe insula Nevis din Caraibe.