///
Acum la radio:

Cele mai bune prietene

Alice Tudor

Murea februarie. S-a dus și iarna asta. La câteva ceasuri înainte de răsărit trimit mesaj: “ Când facem o noapte  albă împreună, să adormim vorbind sau să vorbim adormind?” Numai ca ea adormise deja, cu telefonul în mână, iar eu rămăsesem cu 1 martie de vorbă, să-i povestesc despre ea, prietena mea pe care orice tipă mișto ar vrea s-o cunoască.Cele mai bune prietene
“- Nu mai pot, am aflat de la soră-mea azi că ăla cu care am stat 3 ani se poartă la fel de urât cu fata aia, cum se purta şi cu mine, se văd numai când are el chef și tot departamentul știe.
– Evident, lupul iși schimbă părul, dar năravul ba.
– Mda, ălălalt nu s-a schimbat nici el… Ce să mai zic? Numai unul si unul am avut.”
Când se cutremură pereții, se năruiesc orașele din lumea mea, când prezentul se îneacă în trecut și nu mai vad nimic în viitor, apare ea, prietena mea care râde cu ochii ei mari şi albaștri. Când vine furtuna peste mine și rămân singură în mijlocul deșertului, o vad cum aleargă spre mine cu trusa de vorbe magice, să mă salveze. Ea e Zâna Bună din combinaţiile mele proaste. Cred cu tărie că orice istorie cu final nefericit ar trebui să aiba o Zână ca ea.
Prietena mea e o primăvară în orice zi a anului.
Tu ai o prietenă ca a mea?