///
Acum la radio:

Céline Dion a lansat piesa “Encore un soir”, dedicată fostului soț

“Încă o seară, încă o oră, încă o lacrimă de bucurie…” suntversuri care se regăsesc în cel mai nou cântec pe care Céline Dion îl aduce omagiu răposatului său soț, René Angélil.

Cântăreața canadiană a lansat, pe 24 mai, piesa “Encore un soir“, compusă de Jean-Jacques Goldman.

LAS VEGAS, NV - MARCH 15:  Singer Celine Dion holds a news conference after she performed during the first night of her new show at The Colosseum at Caesars Palace March 15, 2011 in Las Vegas, Nevada. Dion, who ended a five-year run at The Colosseum in December of 2007, is beginning a three-year residency at the 4,300-seat venue.  (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

“În perioada în care René era tratat la Boston, l-am sunat pe Jean-Jacques Gold­man și l-am rugat să-mi compună, dacă poate, o piesă  pe care n-a mai scris-o până acum pentru mine. E un subiect foarte delicat, despre o persoană care luptă pentru propria viaţă. Jean-Jacques a acceptat imediat provocarea. Așa a apărut “Encore un soir”, o piesă  despre viaţă”, a declarat artista.

Piesa “Encore un soir” va fi inclusă pe noul său album, cu piese exclusiv în limba franceză, pe care Céline Dion îl va lansa la sfârşitul lunii august, 2016, iar la sfârșitul lui 2017, va lansa un alt album cu piese în limba engleză.