///
Acum la radio:

Charlize Theron și Sean Penn au rupt logodna

Charlize Theron şi Sean Penn s-au despărțit. După declarația facută de actriță cu puțin timp în urmă, afirmând ca Penn este dragostea vieții ei, nimeni nu s-ar fi așteptat la această ruptură.  “Lăsând la o parte faptul că este partenerul meu de viaţă, Sean este iubirea vieţii mele. Pentru prima dată, am simţit că munca mea dădea un sens vieţii mele. Trebuie să recunosc ca au fost şi momente în care am fost nedreaptă faţă de el., la fel și el față de mne. Însă toate aceste lucruri te fac să înţelegi că, indiferent de cât de complicate devin lucrurile între doi oameni, prioritatea rămâne relaţia de cuplu”, a declarat Charlize Theron pentru revista Elle.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 11:  Charlize Theron and Sean Penn attend  the 3rd annual Sean Penn & Friends HELP HAITI HOME Gala benefiting J/P HRO presented by Giorgio Armani at Montage Beverly Hills on January 11, 2014 in Beverly Hills, California.  (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for J/P Haitian Relief Organization)

Sean Penn, în vârstă de 54 ani, a cerut-o în căsătorie pe Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani, în timpul unei vacanţe romantice la Paris în noiembrie 2014. Relația lor a început în a doua jumătate a anului 2013, iar, potrivit surselor, cei doi ar fi decis să rupă logodna în urmă cu câteva săptămâni.

Actrița a fost cea care a decis să rupă logodna de Penn, după ce a participat alături de acesta la Festivalul de Film de la Cannes, în luna mai. O altă sursă a confirmat despărţirea cuplului pentru revista People, dezvăluind faptul că cei doi actori, care nu au mai fost văzuţi împreună de câteva săptămâni, locuiesc deja în reşedinţe separate.