///
Acum la radio:

Cinci zodii insuportabile în căsătorie

Berbec

Nu poate fi soțul perfect pentru că e foarte încăpățânat și uneori are accese de furie, care pot duce la agresivitate. De cele mai multe ori, bărbatul berbec are nevoie de o femeie pe care să o controleze îndeaproape. Dacă nu iți dorești asta, gândește-te bine înainte să spui “Da!”.

 Gemeni

Nu e nici un soț rău, dar nici  bun. El e cel care fuge de responsabilități și consideră că tot greul ar trebui sa-l lase în grija partenerei. Pe el nu te poți baza atunci când vine vorba de lucruri serioase și când va fi momentul să-i ceri ajutorul, te va dispera cu cele mai proaste glume ale lui.zodii

Balanță

El este mult  prea boem și prea relaxat pentru a lua atitudine. Acesta trebuie împins de la spate. Dacă ești o femeie foarte puternică și ai rabdarea necesară să-l aduci pe un drum bun, ar trebui să iei în calcul faptul că acesta ar putea să se sperie și să fugă.

Capricorn

Crede că tot universul se raportează la el și se așteaptă ca soția să îi îndeplinească toate poftele, oricând are el chef. E un tip egocentrist și uneori e chiar leneș, însă știe cum să păstreze aparențele, pentru ca cei din jurul lui să creadă că muncește.

Vărsător

Este un geniu neînțeles de societate, așa se va comporta și în familie. Este aproape imposibil să-ți construiești o viață alături de el. Dacă nu ai avea nimic de obiectat, ați locui într-o rulotă pe o plajă pustie și ați sta degeaba cat e ziua de lungă. Vărsătorul nu poate fi nici serios, nici muncitor.