///
Acum la radio:

Cum a fost cucerit Johnny Depp de cea de-a doua soție

Orice ar spune Johnny Depp, ne-ar fi greu să credem că după ce a divorțat de Vanessa Paradis, s-ar fi ales cu o iubită mai puțin frumoasă. Amber Heard, în vârstă de 29 de ani, e și mai tânără decât ptima soție, iar gurile rele spuneau că aceasta s-a folosit de atuurile fizice pentru a-l cuceri pe actorul Johnny Depp.Johnny-Depp

La sfârșitul acestei luni,  Amber a strălucit pe covorul roșu la premiera peliculei The Danish Girl de la Los Angeles, fiind  însoțită de soțul ei, Johnny Depp, unde acesta nu s-a sfiit să-și laude nevasta. El a făcut o dezvăluire despre cum a reușit Amber să-l cucerească, negând că ar fi fost atras de corpul pefect și atitudinea plină de sex appeal al partenerei sale din filmul The Rum Diary.

„Primul lucru care m-a atras la ea a fost faptul că este o mare cunoscătoare de muzică blues. Dacă îi cântam un blues, chiar și unul vechi și obscur, imediat îl recunoștea și știa ce este”, a declarat Depp.

Actorul a recunoscut că este norocos şi mândru să aibă o asemenea soţie: „E genială. Sunt un bărbat norocos”, a continuat el.