///
Acum la radio:

Cum să îţi organizezi bugetul pentru cazinouri online (P)

Jocul în cazinourile online a devenit deja o obişnuinţă pentru toţi jucătorii. Şi de ce să nu fie aşa atâta timp cât ai la dispoziţie o ofertă de invidiat, bonusuri cât cuprinde şi câştigurile visate? Acum doar la un singur click distanţă, cazinourile online sunt mai mult decât accesibile jucătorilor şi judecând după numărul mare de clienţi pe care acestea le declară, mediul online se dovedeşte a fi alegerea perfectă unde platformele funcţionează la capacitate maximă.

Împarte-l pe segmente

Dacă ai optat pentru un bonus fără depunere, nu mai sta pe gânduri, foloseşte-l rapid şi treci la joc. Este oportunitatea aşteptată de atâta vreme de-a face cu adevărat bani fără să faci nicio depunere. Trebuie însă să fii extrem de atent cum jonglezi cu miză şi mai ales cum dispui de buget. Bonusul te poate ajuta să mai creşti puţin financiar dar în cele din urmă tot depunerea pe care o faci este aceea care te va duce aproape de câştigul visat.

Deci cum faci să manageriezi cât mai judicios bugetul alocat jocurilor de noroc? Simplu, împarte-l pe segmente! În acest punct intervine însă tipul de jucător unde te încadrezi. Dacă ai destul timp la dispoziţie, atunci se impune să împarţi bugetul pe secţiuni în funcţie de:

  • Numărul de sesiuni de joc pe care doreşti să le realizezi
  • Orele/zilele pe care o să le aloci cu siguranţă jocului pe o platformă online

Trebuie doar să ţi seama că bugetul astfel împărţit se va folosi strict aşa cum l-ai gândit. Ai pierdut, aşteaptă cealaltă sesiune de joc şi ia o pauză. Ai câştigat, pune banii pe plus în cont şi rămâi în acelaşi buget calculat anterior.

Setează limita de pierdere

Niciun jucător şi cu siguranţă că nici tu nu joacă doar din plăcere ci mai ales pentru a câştiga câţiva bani frumoşi. Este până la urmă îndemnul care pune în funcţiune orice client şi care îl determină să petreacă chiar ore bune în compania ofertei unui site online. Şi în acest caz, totul pleacă de la bugetul de joc pe care ţi-l permiţi. Deşi ţi-ai dori să ai parte de câştiguri a la long, pierderile sunt cele mai probabil să se materializeze. Şi atunci când acestea intervin, atunci iese în evidenţă caracterul tău de jucător cu capul pe umeri. Dacă ai parte de câştiguri, este simplu, îi pui deoparte şi te bucuri de ei în nenumărate moduri!

Dacă pierzi însă, poţi cădea foarte repede în capcana măririi bugetului, care de cele mai multe ori este calea sigură către faliment. Eşti deja sub imperiul nervilor pentru că ai observat cum contul tău a ajuns la 0 şi nu este cazul să îţi prelungeşti această stare de nervozitate înregistrând alte pierderi. Singura soluţie în acest caz este aceea în care trebuie să setezi limita de pierdere. Nu uita că ai alocat un buget de joc pe care ţi-ai propus să îl şi respecţi şi pierderile sunt evenimentele nedorite care îţi vor impune acest lucru. Ai ajuns la limita de pierdere stabilită, nu mai sta pe gânduri, ieşi din joc şi aşteaptă cealaltă sesiune de joc care cu siguranţă că va fi mult mai benefică precum cea anterioară.

Setează limita de câştig

Dacă credeai că numai pierderile merită setate şi nu şi câştigurile, mai gândeşte-te o dată! Joci ca să câştigi, evident, însă ce se întâmplă atunci când şi realizezi acest lucru? Ai la îndemână 2 posibilităţi, una bună şi una rea, pe care cu siguranţă că le-ai bifat în experienţa ta de jucător:

  • Ai câştigat şi ai luat imediat măsura de a retrage banii în cont
  • Te-ai aruncat în mize foarte mari şi ai „reuşit” să pierzi tot ceea ce ai câştigat

Aici este cazul să intervii la nivel mintal şi să îţi spui că a venit momentul să spui Stop şi să retragi imediat banii pe plus. Deşi pare că eşti pe val şi toate pariurile par de acum încolo uşor de câştigat, nu este deloc aşa.  În cele mai multe cazuri poţi reuşi să rămâi pe val preţ de încă 2 sau 3 pariuri, însă la un moment dat vei începe să înregistrezi pierderi. Exact atunci este momentul să rupi lanţul slăbiciunii, te-ai convins că nu merită să pariezi în continuare şi singura soluţie este cea a retragerii, care o să îţi mângâie orgoliul de jucător şi în plus o să îţi aducă şi bunăstarea materială dorită.

Joacă mai încet

Este un îndemn care poate părea adresat doar începătorilor, nu-i aşa! Dimpotrivă, el se adresează tuturor jucătorilor, indiferent de experienţa pe care o au în jocurile de noroc. Jocul rapid poate plăcea pentru adrenalina pe care o induce însă cel lent aduce după sine un avantaj imens, îţi va diminua pierderile şi te va ţine pentru multă vreme conectat la joc. Dacă eşti un jucător de cazinou online, cele mai bune jocuri care se pretează la acest tip de joc sunt:

  • Păcănelele
  • Jocurile de tip video poker

Vei observa cu siguranţă că jocul în regim lent îţi va aduce pariuri mai puţine depuse la interval orar şi chiar câştiguri nesperate. Joci ca să câştigi, evident, dar nu îţi permiţi să te aşezi în faţa unui slot, să dai 2 mâini pe cea mai mare miză de joc şi să aştepţi câştigul cel mare, care cel mai probabil că nu o să vină. Adoptă deci această strategie, joacă lent, pariază decent şi cu siguranţă că norocul te va căuta neîntârziat.

Dă o şansă turneelor

Dacă eşti un client dedicat al unei platforme online, ştii cu certitudine că printre diversele promoţii pe care site-ul le organizează  se întâlnesc şi turneele. Deseori nebăgate în seamă de jucători, aceste competiţii până la urmă, sunt un izvor nesecat de dobândire a câştigurilor visate. Sunt 2 mari avantaje care rezultă din turneele unui site, avantaje pe care niciun jucător nu are dreptul să le rateze:

  • Sunt organizate în mod gratuit pentru clienţii platformei
  • Au premii cu adevărat speciale

Dacă adaugi la acest lucru şi faptul că turneele se adresează unor mari varietăţi de jocuri de noroc, atunci alegerea este cu atât mai uşoară. Eşti fan sloturi, perfect! Pune-ţi în evidenţă valoarea şi câştigă marele premiu pus în joc! Eşti îndrăgostit de jocurile de masă? Nu rata în  turneele de poker unde te poţi impune ca şi lider!

Acum că ai înţeles cum să îţi organizezi bugetul şi mai ales cum să îl împărţi pe sesiuni de joc, este timpul să joci responsabil, aşa cum este şi normal pentru un jucător cu experienţa ta. Pariază inspirat, accesează turneele oferite şi cu siguranţă că vei avea experienţa de joc pe care o cauţi de atâta vreme!