///
Acum la radio:

Cum stai cu dragostea în iunie

În luna iunie, nativii zodiei Berbec vor avea șanse să-și găsească jumatătea la birou sau în cercul colaboratorilor, la una dintre petrecerile de firmă. Cei care au o relație de mai multă vreme se gândesc la oficializarea ei sau la conceperea unui copil.

În luna iunie Taurii vor avea parte de probleme în dragoste. Acasă vor apărea discutii legate de bani. Sunt relații care se pot rupe din această cauza. Taurii singuri vor simți nevoia să găsească un partener cu care să aibă o compatibilitate spirituală.

Gemenii singuri își caută jumătatea în medii diverse, dar mai ales în cele de pe site-urile matrimoniale. Pentru cei aflați într-o relație de cuplu se anunță o lună bună pentru conceperea unui copil. Acasă gemenii se vor bucura de o atmosferă caldă și primitoare.

În sfârșit, Racii singuri au toate sansele să-și găsească jumătatea, mai ales că reprezintă zodia cea mai curtată în această lună. Racii aflați într-o relație amoroasă se vor bucura de momente plăcute și vor începe să-și facă planuri de viitor alături de persoana iubită.

iubire

Leii  au noroc în luna iunie a acestui an. Cei singuri vor fi surprinși de o întâlnire care îi va aduce aproape de jumătatea la care au visat o viață întreagă. Pentru leii aflați într-o relație de cuplu se anunță o luna potrivită conceperii unui copil. În relațiile care scârțâie  este indicat să nu luați niciun fel de decizii în grabă.

Fecioarele vor fi instabile din punct de vedere amoros în această lună. Dacă nu sunteți implicați într-o relație de cuplu, este recomandată amânarea deciziilor definitive. Pentru Fecioarele implicate într-o relație durată, iunie nu este o lună favorabilă conceperii unui copil.

Balanța poate fi surpinsă de faptul că la sala de antrenament își poate găsi jumătatea. Pentru balanțele aflate într-o relație, iunie va fi o lună fierbinte și plină de romantist care va fortifica zona sentimentală, dar și cea spirituală. Pentru balanțele singure, va fi o lună plină de aventuri. Totul e să fiți pe fază și să nu ratați momentul

Scorpionii vor fi deranjați în viața amoroasă de către niște rude. Scorpionii singuri nu vor fi in apele lor în această lună. E bine să nu forțați lucrurile în această perioadă. Relaxați-vă și atât. Toate se vor aranja de la sine.

Săgetatorii se vor bucura de una dintre cele mai bune luni din an, din punct de vedere amoros. Sagetătorii singuri iși pot întâlni partenerul de viață la o petrecere surpriză la care nu vor avea chef să meargă. Cei care au o relație de lungă durată se pot gândi la lucruri mari.

Capricornii pot face și primi cereri în căsătorie în această lună. Ei sunt entuziasmați și siguri că și-au găsit jumătatea pe care au căutat-o până acum, așa că sunt hotărâți să meargă mai departe. Iunie este luna perfectă pentru a vă pune planurile în aplicare.

Vărsătorii sunt niște visători în luna iunie. Aceștia vor întâlni o persoană foarte  interesantă cu un grad mare de compatibilitate. Relațiile maritale sunt armonioase și nu este exclusă ideea a avea un copil sau chiar mai mulți.

Peștii vor fi în apele lor în această lună. Cei care sunt antrenați într-o relație amoroasă vor înota în ape de-a dreptul explozive. Cei singuri vor trece prin schimbări majore care le vor oferi șansa de a cunoaște mai mulți pretendenți ce îi vor curta.