///
Acum la radio:

David Bowie împrumuta mişcările de scenă ale celui mai bun prieten

David Bowie şi Mick Jagger au fost prieteni foarte buni. Solistul trupei The Rolling Stones a mărturisit recent  într-un interviu că regretatul  David Bowie obişnuia să-i împrumute ideile de ţinute vestimentare, dar şi mişcările de dans.

Jagger a declarat în acest interviu, acordat revistei americane Rolling Stone, că prietenul său, artistul David Bowie, îl admira pentru stilul său vestimentar. “De fiecare dată când ne întâlneam, se uita la etichetele hainelor mele. Mă îmbrăţişa şi simţeam că-mi întoarce uşor gulerul să vadă ce marcă purtam. Mă copia câteodată şi nu nega asta. Îmi spunea că a imitat o mişcare de dans de-a mea”, a spus Mick Jagger.sting

Dar pe Jagger nu l-a deranjat să împartă cu Bowie ideile sale pentru apariţiile scenice, pentru că şi Bowie împărtăşea la rândul său orice nouă viziune despre modă cu Jagger.

“Eram foarte apropiaţi la New York, în anii ’80. Ne petreceam timpul împreună şi mergeam în cluburi de dans. Eram foarte influenţaţi de scena newyorkeză din cartierul central al oraşului, iar melodia mea favorită de la Bowie care îmi aminteşte de vremurile acelea este Let’s Dance“, a adăugat solistul trupei Rolling Stone .

El a pomenit şi despre amintirile emoţionante cu care a rămas în urma  înregistrării hitului Dancing in the Street, pentru care cei doi au filmat împreună videoclipul.

” A fost foarte amuzant. Este singura noastră colaborare, deşi pare ciudat, pentru că eram cei mai buni prieteni”, a declarat Mick Jagger.

Artisul britanic David Bowie a decedat pe 10 ianuarie, la vârsta de 69 de ani, după ce s-a luptat timp de 18 luni cu cancerul.