///
Acum la radio:

De 9 ani fără Laura Stoica

Pe 9 martie  muzica românească a pierdut o voce inconfundabilă, Laura Stoica.

19976

Laura Stoica, una dintre cele mai mari voci ale rock-ului românesc, se stingea din viata într-un terbil accident de circulație, alaturi de cel ce urma sa-i devină soț, bateristul Cristian Mărgescu și pruncul lor nenăscut.  Nenorocirea s-a produs la iesirea din comuna Sinesti, pe soseaua Bucuresti-Urziceni.

În ultimul său interviu, Laura Stoica povestea fericită despre planurile de viitor și despre copilul pe care îl aștepta cu atâta bucurie.

“Copilul se va naşte între 10 şi 15 septembrie, în zodia Fecioarei. Știu că sunt copii buni cei născuţi sub acest semn, nu ştii şi tu la fel? (…) Nu contează dacă e băiat sau fată. Nu am preferinţe. Cel mai important este să fie sănătos şi să aibă noroc. Și cred că o să aibă, pentru că a venit când nu mai credeam că e posibil să devin mamă . (…), declara artista.

Laura Stoica  s-a lansat în anul 1990 la Festivalul de la Mamaia, unde a câstigat premiul I la sectiunea de interpretare cu piesa “Da, Doamne, cântec” și trofeul acelei prime ediții de după Revoluție. În 1991 artista a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar melodia “Un actor grabit”, compusă de Bogdan Cristinoiu, a fost aleasă piesa anului.

Cântăreața  Laura Stoica s-a născut pe 10 octombrie 1967 și a murit  pe 9 martie 2006.

Ne-o amintitm pe Laura Stoica nonconformistă, puternică si optimistă.