///
Acum la radio:

Ea este modelul în vârstă de 56 de ani care a pozat pentru o revistă sport

Vedeta care a pozat în bikini în cel mai recent număr al revistei Sports Illustrated se numeşte Nicky Griffin. Are 56 de ani,  doi copii şi locuieşte în Nottingham. Aceasta a devenit cel mai în vârstă model care a apărut de-a lungul timpului în această revistă.

A Swimsuits for All advertisement.

Nicky Griffin a mărturisit că până la această sesiunea foto n-a purtat niciodată bikini. “Credeam că îmi vor da să port un costum dintr-o singură piesă, am fost surprinsă să aflu că voi poza în bikini”, a mărturisit ea. “N-am purtat în viaţa mea bikini, dar voi purta de acum încolo. La început am fost emoţionată, dar apoi mi-am dat seama că nu mă deranjează ipostaza, ba chiar vă spun cu onestitate că aş purta bikini de-acum înainte”, a adăugat aceasta.

Fotografia o înfăţişează  în timp ce iese din mare, cu părul încărunţit lăsat pe umeri, cu atitudine increzătoare.

Modelul n-a fost aleas de către cei de la Sports Illustrated, ci de compania americană Swimsuits for All, care şi-a plasat fotografia publicitară în cel mai recent număr din Sports Illustrated. Compania producătoare de costume de baie a ales, de asemenea, două alte fotomodele, cu forme mai voluptoase decât ale fotomodelului clasic, pentru a ilustra ideea că vârsta şi proporţiile nu sunt oprelişti pentru a celebra diversitatea corpului feminin.

 

Nicky Griffin are o poveste foarte interesantă legată de modeling. Ea a început să pozeze în urmă cu trei ani. În timp ce stătea la coadă la o bancă  din Nottingham, părul ei lung şi argintiu i-a captat atenţia unui reprezentant al unei companii locale de produse de îngrijire a părului şi i-a propus acesteia să semneze un contract în care se angaja să fie model pentru această firmă. Griffin a decis să renunţe la locul său de muncă unde se ocupa de organizarea unor excursii de schimb cultural pentru studenţi, între Londra şi Paris.