///
Acum la radio:

EXCLUSIV Radu Beligan joacă în noul videoclip Holograf

Dan Bittman la Vibe FM

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru prima emisiune de la Vibe FM sub noua deviză “love music”, Dan Bittman a povestit despre videoclipul piesei “De câte ori să te iubesc” pe care urmează să-l lanseze în doar câteva zile.

Clipul înfățisează o tânără care are alături un domn care “îmbătrânește” de la un cadru la altul, simbolizând trecerea timpului și mesajul piesei ă o luăm de la capăt, chiar în interiorul aceleiași iubiri, de mai multe ori. Cea care interpretează rolul fetei este actrița Ada Condeescu, cunoscută publicului pentru rolurile din “Eu când vreau să fluier, fluier” și “Lover Boy”.

“Am convins-o pe Ada Condeescu să vină și să ne ajute și este foarte expresivă în videoclip, o să vedeți. Și l-am convins pe Radu Beligan, fraților, să vină la 97 de ani pe care-i face anul asta să filmeze pentru noi. La finalul clipului este o apariție care îți ia pulsul și inima la lovituri cu pietre, îți taie răsuflarea.”, a povestit Dan Bittman astăzi la Vibe FM.

De 8 martie, Vibe FM face un cadou doamnelor și domnișoarelor și anuță că, de acum încolo, va difuza doar cele frumoase melodii de dragoste, un cadou care va redefini expresia “love music”.