///
Acum la radio:

Femeile căsătorite au o probabilitate mai mare de a ajunge la orgasm, iar bărbaţii căsătoriţi oferă şi primesc mai mult sex oral

Femeile sunt dispuse să creadă că bărbații se gândesc la sex mai frecvent decât ele. Un studiu de acum câțiva ani realizat de cercetătorii britanici arată că bărbații se gândesc la sex la fiecare 7 secunde. Cercetătorii americani, însă, demontează acest mit în cel mai recent studiu amănunțit despre comportamentul sexual al bărbatului din S.U.A. Specialiștii americani sunt de părere că aceasta este o exagerare evidentă.

This image was produced by an application from HighWater Designs Limited.

Desigur că bărbaţii se gândesc la sex, dar o dată la fiecare şapte secunde este prea mult mult și ar însemna că bărbaţii se gândesc la sex de câte ori respiră, în fiecare zi a vieţii lor. În cel mai recent studiu se arată că 43% dintre bărbaţi  nu se gândesc la sex nici măcar o dată pe zi, frecvenţa acestor gânduri fiind de aproximativ două ori pe săptămână, până la de două ori pe lună. La fel, studiul arată faptul că bărbații singuri nu au o viaţă sexuală mai activă decât cei căsătoriţi, așa cum s-a crezut până acum. Că burlacii au o viaţă sexuală mult mai  activă decât nefericiţii care s-au căsătorit este un al doilea mit. Lucrurile, de fapt, stau exact invers. Conform studiului, bărbaţii căsătoriţi au o viaţă sexuală cu 28% până la 400% mai activă decât burlacii, în funcţie şi de vârstă. În plus, femeile căsătorite au o probabilitate mai mare de a ajunge la orgasm, iar bărbaţii căsătoriţi oferă şi primesc mai mult sex oral.