///
Acum la radio:

Gáspár György, în Top 3 autori români în 2020

Psiholog clinician, psihoterapeut relațional, co-fondator al conceptului paginadepsihologie.ro și președintele Asociației Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie, Gáspár György a devenit în 2020 și unul dintre cei mai de succes autori români.

El este autor al cărților ”Copilul invizibil”, ”Revoluția iubirii – O altfel de poveste despre atașament și relații”, ”Mindfulness Urban – Exerciții de curaj, compasiune și conectare”, ”#LoveIsFun – iubirea și sexul în același pat” și ”Suflete de sticlă – Traumele celor rătăciți în trecut”.

Vestea că este în topul celor mai de succes autori români anul trecut a venit direct de la directoarea editurii Curtea Veche, după cum a povestit pe pagina personală de Facebook.

”Nu mi-a venit să cred! Eram imediat după prima doză de vaccin anti-COVID-19, când mi-au scris cei de la Editura Curtea Veche; mă simțeam euforic (datorită faptului că am ajuns să fac imunizarea), iar vestea am luat-o ca pe un semn divin!

Sigur că poate fi pură întâmplare, dar, în mintea mea, cele două evenimente s-au legat, iar eu le-am interpretat în maniera în care un act responsabil și curajos (așa cum e pentru mine vaccinarea) a fost imediat răsplătit de Divinitate! Sunt extrem de recunoscător pentru că într-un an greu, așa cum a fost 2020, cititori m-au investit cu încredere și au găsit timp pentru a lectura cărți de autocunoaștere și inteligență relațională. Și vreau să cred că vom putea renunța încetul cu încetul la restricții și vom avea acces la o nouă normalitate”, spune după ce a aflat că a intrat în top trei cei mai citiți autori români ai anului 2020.

Ce urmează în 2021? ”La fel ca în fiecare an, am multe planuri și mă rog Domnului să ajungem sănătoși pentru a le materializa.

Îmi propun să public o ediție revizuită a primei mele cărți (Copilul invizibil), care anul acesta se va bucura de o ediție aniversară. Tot în plan editorial, avem nenumărate cărți pe care le vom traduce la Editura Pagina de Psihologie, iar printre subiectele-cheie se numără: relația părinte-copil (care a fost destul de zguduită în multe familii din cauza pandemiei), relația de cuplu (care, din păcate, încă e la capătul listei de priorități în multe cupluri din România), relația cu banii (care este, de asemenea, o provocare pentru mulți dintre noi), dar vom scoate și o carte despre cum putem gestiona depresia (la nivel global, experții în sănătate mintală estimează că, anul acesta, rata tulburărilor psihice va crește semnificativ din cauza schimbărilor pe care pandemia le-a adus în viața noastră); deci, e bine să ne pregătim pentru a putea recunoaște momentele în care e nevoie să cerem ajutor și să ne îndreptăm atenția către partea noastră nevăzută”.