///
Acum la radio:

Jennifer Lawrence este cea mai bine platită actriță de la Hollywood

După ce acum două săptămâni am aflat topul celor mai bine plătiți actori din lume, Revista Forbes ne prezentă topul anual al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, clasamentul fiind realizat în funcţie de veniturile obţinute în parioada iunie 2014 – iunie 2015.

CANNES, FRANCE - MAY 18:  Actress Jennifer Lawrence attends "Jimmy P. (Psychotherapy Of A Plains Indian)" Premiere during the 66th Annual Cannes Film Festival at Grand Theatre Lumiere on May 18, 2013 in Cannes, France.  (Photo by Traverso/L'Oreal/Getty Images)

Pe locul 1 se claseză Jennifer Lawrence, protagonista francizei cinematografice “Jocurile foamei/ The Hunger Games”, care a ocupat locul al doilea în clasamentul de anul trecut. Ea a obținut venituri de 52 de milioane de dolari. Această sumă este cu 1 milion de dolari mai mare decât onorariul total al liderului din 2014, actriţa Sandra Bullock, care în clasamentul din acest an a coborât pe poziţia a 15-a, cu onorarii de 8 milioane de dolari.

Scarlett Johansson se află pe locul al doilea, cu onorarii de 35,5 milioane de dolari, iar locul al treilea îl ocupă Melissa McCarthy, cu onorarii de 23 milioane de dolari.Scarlett Johansson

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood este completat de Bingbing Fan (21 milioane de dolari), Jennifer Aniston (16,5 milioane de dolari), Julia Roberts (16 milioane de dolari), Angelina Jolie (15 milioane de dolari), Reese Whiterspoon (15 milioane de dolari), Anne Hathaway (12 milioane de dolari) şi Kristen Stewart (12 milioane de dolari).

La întocmirea acestui top, editorii revistei Forbes au luat în calcul și sumele câştigate din promovarea unor parfumuri şi linii de articole vestimentare.