///
Acum la radio:

Katy Perry a vândut mai mult decât Beyonce și Taylor Swift

Anul acesta Katy Perry o depășește pe Taylor Swift în topul cântăreţelor cu cele mai mari venituri în ultimul an, potrivit revistei Forbes. Ea obţinut 135 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, datorită turneului ei mondial Prismatic şi contractelor de publicitate încheiate cu două companii de produse cosmetice. Cel mai recent album al său, Prism, s-a vândut în 4 milioane de exemplare, după lansarea lui în 2013, iar artista americană şi-a petrecut cea mai mare parte a acestui an susţinând concerte în turneul de promovare.

Singer Katy Perry poses at the 2013 MusiCares Person of the Year Tribute and Dinner honoring Bruce Springsteen in Los Angeles February 8, 2013. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) - RTR3DIYX

Taylor Swift, pe de altă parte, având cea mai mare expunere media,  ocupă la mare distanţă locul al doilea, cu venituri estimate la 80 de milioane de dolari, în ciuda vânzărilor de 8,6 milioane de de exemplare vândute ale albumului ei de succes 1989 şi a turneului mondial de promovare a acestuia.

Pe locul al 3- lea s-a situat trupa Fleetwood Mac, cu 59,5 milioane de dolari, deşi doar doi dintre cei cinci membri ai săi sunt femei.

Locul 4 este ocupat de Lady Gaga, iar Beyonce, ocupanta primului loc în topul din 2014,  coboară pe locul 5, cu venituri de 54,5 milioane de dolari.