///
Acum la radio:

Lady Gaga și Elton John se lansează în modă

Lady Gaga și Elton John s-au asociat pentru a lansa împreună o linie vestimentară, în colaborare cu un lanț de magazine american. Aceasta  va conține haine și accesorii create pentru a-i inspira pe tineri și pentru a susține fundațiile de caritate ale celor doi artiști – Born This Way Foundation, înființată de Gaga, și Elton John AIDS Foundation, înființată de Elton John.gaga si elton john

Linia vestimentară, numită Love Bravery este “o linie vestimentară într-o ediție limitată de haine și accesorii, care inspiră compasiune și combate ideile preconcepute”, conform declarațiilor făcute de cei doi artiști. Love Bravery va include tricouri, pulovere, jachete, rucsacuri, eșarfe, căciuli și fesuri, brelocuri și insigne. De asemenea, cei doi vor lansa în cadrul aceluiași brand diverse tipuri de boxe și căști, o linie de sticle de apă plată și chiar skateboarduri.

Noua linie vestimentară va fi lansată în cadrul campaniei “American Icon” lansată de lanțul de magazine Macy’s, care va include afișe și panouri, ce combină talentul și stilul celor doi cântăreți. Produsele din linia Love Bravery vor fi comercializate exclusiv în magazinele Macy’s începând din această primăvară, până pe 30 august. Un procent de 25% din încasările ce vor fi generate de fiecare produs vândut vor fi donate în beneficiul Born This Way Foundation și Elton John AIDS Foundation.