///
Acum la radio:

Leonardo DiCaprio vrea să interpreteze rolurile lui Putin, Lenin și Rasputin

Leonardo DiCaprio, proaspăt premiat la Globurile de Aur și nominalizat la Oscar, și-a facut publică dorința de a intra în pielea marilor lideri ruși, interpretând rolurile lui Putin, Lenin, dar și Rasputin. DiCaprio a anunțat  recent că își dorește să-l interpreteze pe președintele rus Vladimir Putin într-un film. “Putin poate fi foarte, foarte, foarte interesant”, a declarat DiCaprio într-un interviu acordat unei publicații germane. Actorul a vorbit și despre întâlnirea sa cu liderul rus, care a avut loc în anul 2010, atunci când DiCaprio a mers la un forum internațional pentru protejarea tigrilor, de la St. Petersburg și a subliniat faptul că el si Putin au vorbit despre aceste animale magnifice, nu despre politică.

Leonardo DiCaprio is named 'United Nations Messenger of Peace' during a ceremony held at the United Nations Headquarters Featuring: Leonardo DiCaprio Where: New York City, New York, United States When: 20 Sep 2014 Credit: Dennis Van Tine/Future Image/WENN.com **Not available for publication in Germany, Poland, Russia, Hungary, Slovenia, Czech Republic, Serbia, Croatia, Slovakia**

Mai mult decât să intre în pielea lui Putin, Leonardo DiCaprio ar vrea să-i interpreteze și pe Lenin și Rasputin.”Mi-ar plăcea să se facă mai multe filme despre istoria Rusiei, pentru ca are povesti demne de Shakespeare. Asta ar fi fascinant pentru un actor”, a adăugat acesta.

Credem că în viziunea unui cineast, acestea sunt filme de Oscar, în cazul în care dorințele lui Leo devin realitate. Și mai credem ca DiCaprio este acel actor care își creează singur șansele, indiferent dacă anul acesta trofeul de la Oscar îl va ocoli, din nou,  Doamne ferește.