///
Acum la radio:

Madonna a fost desemnată ”FEMEIA ANULUI 2016”

Madonna a fost desemnată ‘‘Femeia Anului 2016” de revista Billboard.

Madonna, câştigătoare a şapte premii Grammy, va primi distincţia la cea de a 11-a ediţie a evenimentului ”Femei în Muzică”, pe 9 decembrie la New York.Madonna

Potrivit ABC News, artista în vârstă de 58 de ani a avut parte de an extraordinar, reuşind să strângă peste 160 de milioane de dolari cu turneul mondial ”The Rebel Heart”, ceea ce a propulsat-o direct în fruntea clasamentului all-time al artistelor cu cele mai mari încasări din turnee.

Madonna a fost aleasă să primească această distincţie şi pentru implicarea organizaţiei sale, ”Raising Malawi”, în acţiunile filantropice dedicate sprijinirii programelor de educaţie şi de sănătate pentru copiii din Malawi, din 2006 până în prezent.

”Madonna face parte din numărul foarte mic al super-artiştilor a căror influenţă şi carieră depăşeşte domeniul muzical”, a indicat într-un comunicat de presă Janice Min, preşedinte al grupului media The Hollywood Reporter- Billboard. ”Datorită viziunii sale creatoare, a inovaţiei persistente şi dedicării cauzelor filantropice, ea este o sursă de inspiraţie pentru sute de milioane de oameni din lumea întreagă”, a mai spus aceasta.

Anul trecut, Lady Gaga a fost desemnată de Billboard pentru această distincţie, care a mai fost acordată anterior unor artiste precum: Katy Perry, Beyoncé, Pink sau Taylor Swift.