///
Acum la radio:

Mirela Retegan face din 8 martie “Ziua în care mamele din România zâmbesc”

Mirela Retegan și-a propus să transforme ziua de 8 martie 2021 în “Ziua în care mamele din România zâmbesc”.

“Adoptă o mamă!” este campania prin care Mirela Retegan și-a propus să fie alături de mamele și femeile aflate în situații grele.

“Sunt Mirela Retegan și cred că în Pandemie cel mai greu a fost, și încă mai este, pentru mame. Ele au dus pe umerii lor grijile casei, nevoile copiilor și nu numai. Văd în jurul meu multe mame obosite. Mame care n-au avut niciun sprijin în această perioadă și care așteaptă primăvara, din toate punctele de vedere”, a declarat inițiatoarea proiectului.

“Când o mamă zâmbește, un copil râde!”, spune Mirela Retegan, iar în luna Martie – luna Femeii, românii sunt invitați să facă un gest de apreciere și de suținere față de femeile care au trecut prin experiențe greu de imaginat.

Campania își propune să adune cât mai multe pachete pentru a face cât mai multe cadouri de 8 Martie mamelor aflate în situații speciale. Proiectul se derulează în 16 orașe din România și în Chișinău, prin partenerii și colaboratorii locali.

Un pachet poate să conțină orice lucru nou util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card de cumpărături cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o eșarfă ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată.

Pachetele pot fi aduse personal în centrele de colectare din țară sau pot fi trimise, prin curier, la adresele menționate mai jos.

LISTA ORAȘELOR PARTICIPANTE.

Cei care doresc să susțină campania financiar o pot face folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundația Noua Generație

Cont LEI RO70INGB0000999906701090

Banca: ING Bank. Detalii tranzacție: campanie “Adoptă o mamă, 2021”