///
Acum la radio:

Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016

Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2016, de la Stockholm (Suedia), cu piesa “Moment of Silence”.Ovidiu-Anton

El a fost ales în urma punctajului primit de la public, prin televoting, obținând 6.585 de voturi. Pe poziţia a doua, s-a situat Vanotek feat. The Code & Georgian, cu 4.702 voturi, iar pe poziţia a treia, Florena, cu 3.491 de voturi. Dream Walkers s-a clasat pe locul al patrulea, Mihai Trăistariu pe locul al cincilea, iar Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ pe locul al șaselea.

În finala selecţiei naţionale de duminică seară, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul României pentru scena de la Stockhom, din cele şase piese rămase în concurs.

Ovidiu Anton a mulţumit tuturor persoanelor care l-au susţinut: “Vă mulţumesc tuturor, mulţumesc publicului care a votat, mulţumesc comunităţii rock din România”.

Concursul Eurovision 2016 se va desfăşura la Stockholm, Suedia, pe 10, 12 şi 14 mai. În concurs s-au înscris 43 de ţări. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveţia, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel şi Serbia.