///
Acum la radio:

Piesa de Noapte Bună: Jennifer Lopez & Marc Anthony-No Me Ames

Piesa “No Me Ames” face parte de pe albumul de debut a lui Jennifer Lopez, intitulat On the 6, numărul autobuzului pe care l-a luat din Bronx spre New York, fiind hotărâtă să devină dansatoare profesionistă.

În 1999, Jennifer începe să lucreze la primul său album în același studio în care înregistra și Marc Anthony. Acesta se îndrăgostește iremediabil de Lopez, cei doi devenind prieteni foarte buni, artista fiind combinată la acea vreme cu raperul P. Diddy.

Fiind impresionat de Lopez, după ce a urmărit-o în filmul Selena, Anthony o roagă să apară in videoclipul piesei sale  “No Me Conoces“, Jennifer răspunzând afirmativ cu o singură condiție, cea de a înregistra împreună o piesă pentru noul ei album, ceea ce s-a și întâmplat. J.Lo și Anthony au filmat clipul, după care au înregistrat  “No Me Ames“.

Piesa a intrat în Billboard Hot Latin Songs chart pe locul 23, devastând-ul pe Ricki Martin cu “Livin’ la Vida Loca” și fiind detronată mai târziu de Erique Iglesias cu “Bailamos“, revenind după două săptămâni pe locul 1  pentru următoarele 5 săptămâni.

Lopez şi Anthony s-au căsătorit în 2004 în cadrul unei ceremonii discrete, ce a fost organizată în reşedinţa pe care cântăreaţa o deţine în Beverly Hills și au divorțat în 2014, împărțind custodia celor doi copii, gemenii Max şi Emme.