///
Acum la radio:

Piesa de Noapte Bună: Seal-Kiss from a Rose

Kiss from a Rose” este piesa cântărețului de culoare, Seal, de pe albumul omonim din 1994. Hit-ul face parte din coloana sonoră a filmului Batman Forever din 1995. La gala de decernare a prepiilor Grammy din 1996, artistul a câștigat  3 premii: Record of the Year, Song of the Year și Best Male Pop Vocal Performance.

Seal a compus această piesă cu mult timp înainte s-o lanseze, cam prin 1987, dar nefiind sigur de rezultatul final, a pus-o în stand-by, prezentând-o producătorului Trevor Horn abia în 1994, în timpul înregistrării albumului Seal II. Starul a declarat că nu a fost niciodată foarte mandru de ea, decât după ce a trecut prin mâinile lui Trevor. Artistul a mai spus ca Horn a reușit s-o transforme într-o piesă care s-a vândut în peste 8 milioane de exemplare, timp în care numele său a devenit un “household name“.

Seal, pe numele complet Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel, compozitor și cântăreț, s-a născut pe 19 februarie, 1963, la Londra. A vândut peste 30 de milioane de exemplare în lumea întreagă și a luat numeroase premii muzicale.