///
Acum la radio:

Reprezentanta României la Miss World 2015 a câștigat titlul Miss World East Europe

Natalia Oneţ, reprezentanta României la Miss World 2015, a primit titlul Miss World East Europe. Ea a fost premiată cu un contract de modelling în valoare de 30.000 de euro, pentru un an, oferit de o agenţie de modele din China.

Românca în vârstă de 26 de ani s-a situat pe locul al 17-lea în urma votului online al concurentelor.

natalia

Sursa: Facebook

Aceasta este cea mai bună clasare a României în ultimii 9 ani din întreaga istorie a celor patru competiţii internaţionale de frumuseţe majore, Miss World, Miss Universe, Miss Earth şi Miss International, după Ioana Valentina Boitor care s-a clasat pe locul al doilea, la sectiuenea First Runner-up, în 2006.

“Sunt foarte fericită că am reuşit să clasez România pe un loc onorabil în cadrul competiţiei Miss World 2015, rezultat datorat prestaţiei mele, dar şi tuturor românilor care m-au votat online şi mass-mediei din România. Toate cele 120 de concurente au fost foarte bine pregătite, motiv pentru care competiţia a fost extrem de strânsă, majoritatea ţărilor meritând să câştige marele titlu, din punctul meu de vedere. După o lună extraordinară petrecută în China, aştept cu nerăbdare să mă întorc în ţară, să îmi petrec sărbătorile cu familia şi să mă implic începând cu luna ianuarie în cât mai multe activităţi alături de Organizaţia Miss World România”, a declarat Natalia.

 

Titlul Miss World 2015 a fost câştigat de reprezentanta Spanei, Mireia Lalaguna Royo, în vârstă de 23 de ani. Locul al doilea i-a revenit reprezentantei Rusiei, Sofia Nikitchuk, iar locul al treilea a fost ocupat de reprezentanta Indoneziei, Maria Harfanti.