///
Acum la radio:

Reprezentaţie festivă cu spectacolul “Totul se transformă”, de ziua actorului Mircea Rusu

Finalul lunii iunie vine cu motive de sărbătoare în rândul protagoniştilor piesei de teatru “Totul se transformă”: data de 28 iunie, când spectacolul se va juca la Bucureşti, coincide cu ziua de naştere a actorului Mircea Rusu, care îşi va celebra aniversarea alături de colegi şi de public.

Povestea regizată de Vlad Zamfirescu pe un text de Alexandru Popa zugrăvește cu umor si vervă o serie de tablouri decupate dintr-o realitate altfel decât cea pe care o știm de-o viață. Oricine se poate regăsi într-unul din cele 4 personaje, își poate identifica gândurile ori reacțiile, sau se pot recunoaște într-una din situațiile pe care eroii le traversează. Construit pe filonul empatiei, textul are un haz molipsitor, pigmentat cu cateva replici ce dau de gândit.

O radiografie a relațiilor interumane, intr-o situație de criză, dar si fină analiză a relațiilor de cuplu, sau a relației părinte-copil, piesa pune în lumină tendința de auto-izolare ce are ca mijloc agregant frica de orice: de boală, de singurătate, de necunoscut. Decupată dintr-o realitatea atipică, piesa ne face să înțelegem că libertatea vine cu prețul acceptării și că adesea în viața ne apropiem doar după ce ne-am înstrăinat.

Comedia momentului, “Totul se transformă” va ajunge în faţa publicului din mai multe oraşe, în cadrul unui turneu naţional. Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu şi Mircea Rusu vor juca în această producţie spumoasă şi spectaculoasă, după următorul program:

21 iunie – Iaşi – Teatrul Naţional Vasile Alecsandri

28 iunie – Bucureşti – găzduit la Teatrul Naţional – Sala Mare

29 iunie – Ploieşti – Casa de Cultură a Sindicatelor

5 iunie – Bucureşti – găzduit la Teatrul Naţional – Sala Mare

6 iulie – Braşov – Teatrul Sică Alexandrescu

Bilete şi reguli de acces sunt disponibile pe siteurile Mystage.ro , Ticketstore.ro, BLT.ro şi  pagina de Facebook https://www.facebook.com/Cortina-Ag-663910760747704.