///
Acum la radio:

Robbie Williams apărea constant pe prima pagină a tabloidelor, din cauza bețiilor în exces

Robbie Williams, pe numele real Robert Peter Williams, s-a născut pe 13 februarie 1974, în micul oraș britanic Stoke-on-Trent din Straffordshire. A crescut într-o familie simplă și, odată ajuns la adolescență, a făcut primii pași spre a-și vedea visul împlinit, acela de a deveni un artist celebru. Talentat și carismatic, Williams este unul dintre cei mai apreciați cântăreți  care reușește să adune mii de spectatori la fiecare concert al său.robbie williams performing 111010

Artistul și-a început cariera ca membru al trupei Take That în 1990 și a părăsit formația în 1995. Înainte de a fi recunost drept unul dintre cei mai buni soliști britanici ai tuturor timpurilor, să nu uităm că Robbie a făcut parte din boyband-ul fenomen Take That, iar muzica a avut-o în sânge din tinerețe, la fel și gustul pentru extravaganțe. După despărțirea de Take That, Robbie a avut de înfruntat o perioadă urâtă dn viața sa. După ce și-a încheiat socotelile cu Oasis, solistul Noel Gallagher numindu-l grasul băgător de seama de la Take That, artistul a ajuns dependent de droguri si alcool. Cântărețul a luat în greutate, și-a pierdut încrederea în sine și a suferit de depresie o perioadă bună. Totusi, nimic nu l-a putut ține departe de scenă. În 1996 și-a recâștigat statutul de star cu  piesa Freedom, preluată de la  George Michael. Producătorul Guy Chambers l-a încurajat să-și înregistreze propriile cântece, fapt ce a prevestit un viitor fabulos pentru Williams.

Ca și artist solo, Williams a vândut peste 55 de miloane de albume și 17 milioane de single-uri. Robbie Williams a intrat in Cartea Recordurilor după ce a vândut peste 1.6 milioane de bilete la un concert în doar o zi, pentru turneul său mondial din 2006. Este câștigătorul mai multor premii, printre care 15 Brit Awards și 6 premii Echo. În 2004 artistul britanic a fost introdus în UK Music Hall of Fame, fiind votat cel mai bun artist al anilor ’90.

Despre Robbie s-a zvonit la un moment ca ar fi gay, fapt contrazis de poveștile lui de dragoste cu cântăreața Nicole Appleton, actrița Ayda Field și, dacă e să luăm în calcul și alte zvonuri, Kylie Minogue, Geri Halliwell și Nicole Kidman.