///
Acum la radio:

Robbie Williams este un tată exemplar

Aristul britanic, Robbie Williams, este tată a doi copii, un băiat și o fetiță, iar soţia sa, Ayda Field, a vorbit şi despre acesta, numindu-l “un tată exemplar”: “E foarte apropiat de cei mici, mă ajută să-i cresc.”

Robbie Williams and Ayda Field pose for photographers upon arrival for the screening of the film The Sea of Trees at the 68th international film festival, Cannes, southern France, Saturday, May 16, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

Cei doi  plănuiesc să mai facă un copil. O sursă apropiată vedetelor a declarat pentru The Sun: “Robbie a spus mai multor oameni că el şi Aida vor un treilea copil şi că în prezent pun planul în aplicare. Nu au făcut un secret din dorinţa lor, cred că e timpul prielnic.”

Soția starului a dezvăluit recent că, în sfârşit, fetiţa lor, Teddy, a început să-l placă pe fratele său mai mic, deşi la început apariţia lui Charlton nu a bucurat-o deloc. Ea a admis faptul că Teddy nu a fost impresionată de bebeluş la început, dar acum cei doi copii sunt cei mai buni prieteni.