///
Acum la radio:

Salma Hayek, în formă la 50 de ani

Frumoasa actriță, Salma Hayek, care  va împlini 50 de ani în această toamnă, recunoaște faptul că vârsta nu-i mai oferă aceeși încredere în propriul corp.

Câteodată, pur și simplu, se simte mai încrezătoare, iar asta depinde de acea zi. “Alteori, se întamplă opusul, dar spui “Asta e!”  și mergi mai departe și te iubești așa cum ești”, a declarat actrița.

CANNES, FRANCE - MAY 14:  Actress Salma Hayek attends a photocall for "Il Racconto Dei Racconti" ("Tale of Tales") during the 68th annual Cannes Film Festival on May 14, 2015 in Cannes, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Salma Hayek, adepta frumuseții naturale, nu știe dacă vreodată va apela la chirurgia estetică. Cert este că în prezent nu are nevoie de astfel de intrevenții, spunând  că nu crede în botox, mai ales, atunci când oamenii apelează la el de tineri,  mutilându-se.

Actrița a mai recunoscut că, din cauza programului încărcat, nu are timp pentru exerciții fizice, dar că reușește să se mențină în formă făcând yoga.

Salma Hayek este căsătorită cu omul de afaceri Francois-Henri Pinault, din februarie, 2009, cu care are o fetiță, Valentina, în vârstă de 7 ani.