///
Acum la radio:

Sandra Bullock a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume în 2015

Actrița Sandra Bullock a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2015, potrivit revistei People. La aflarea veștii, reacția ei a fost uimitoare: “Am spus doar: E ridicol!”, a declarat Bullock, păstrându-și simțul umorului. Actrița care pe 26 iulie va împlini  vârstă de 50 de ani a declarat că în ciuda pozei  glamuroase în care apare pe coperta revistei, adevărata frumusețe nu stă în felul în care arată o persoană. “Să fii un om bun, o mamă buna, să faci o treabă bună cu masa de prânz, asta înseamnă să fii frumos. Cei mai frumoși oameni sunt cei care nu depun niciun efort, care sunt naturali.” a declarat Bullock.sandra

Actrița se dedică creșterii baiețelului ei, Louis, în vârstă de 5 ani, pe care l-a adoptat în  2010. “Să fiu cea mai frumoasă femeie din lume, pentru mine e onoarea de a fi mama lui Luis.” a mai spus ea. ”

Despre calitățile pe care ar trebui să le aibă o femeie, aceasta a afirmat : “Aceleași pe care le identific și la un bărbat: vulnerabilitatea și onestitatea. Bunătatea este cea mai importantă, la fel ca și abilitatea de a râde de tine și de nu te lua în serios, tot timpul”.