///
Acum la radio:

Taylor Swift a primit şase nominalizări la American Music Awards 2015

Cântăreaţa country-pop Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, desemnată cea mai influentă vedetă a anului 2015, de către revista Maxim, a primit cele mai multe nominalizări, şase la număr, la American Music Awards 2015, fiind urmată de cântăreţul britanic Ed Sheeran şi de canadianul The Weeknd, aceștia primind câte 5 nominalizări în clasamentul artiştilor care vor concura la cele mai multe categorii de premii.taylor swift

Taylor Swift, Ed Sheeran şi The Weeknd, care au dominat împreună topurile muzicale din acest an, vor concura la cel mai râvnit trofeu, cel pentru artistul anului, ce va fi decernat pe baza voturilor fanilor. Gală ce va avea loc la Los Angeles, pe 22 noiembrie și va fi prezentată de cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez. Evenimentul va fi transmis în direct de postul de televiziune ABC.

 

Nominalizările la American Music Awards au la bază preferinţele fanilor, reflectate de topurile publicate în revista Billboard şi pe site-ul acesteia, dar şi de vânzările de albume în format clasic şi digital, turnee, difuzări la radio şi prezenţa pe reţelele de socializare.