///
Acum la radio:

Tendințele 2016: bărbatul fără barbă și femeia cu coc

Barba nu mai e la modă în 2016! Să facem cunoștință cu noile tendințe, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

“Nu mai este un “must have” să ai barbă. Aceasta este un accesoriu ce trebuie întreţinut, iar bărbaţii sunt destul de neglijenţi şi incomozi cu ideea de a sta tot timpul să o aranjeze. Va supravieţui acea barbă de două-trei zile, care dă un aspect de tânăr şi neliniştit unui bărbat”, este de părere Cristi Pascu.

Tot el susţine că pentru doamne, culoarea anului rămâne blondul, acel blond începând de la gri închis-petrol spre blond-alb.

SARASOTA, FL - APRIL 12: Actor /director Jason Momoa arrives to a screening of 'Road to Paloma' during the Sarasota Film Festival at Regal Cinemas Hollywood Stadium on April 12, 2014 in Sarasota, Florida. (Photo by Gustavo Caballero/Getty Images for 2014 Sarasota Film Festival)

“Am trecut într-un an ce le propune femeilor să fie unice. Drept urmare, totul se bazează pe accesorii, pe împletituri şcolăreşti, bentiţe, coroniţe, flori sau adaosuri de păr. Când mă refer la bentiţe nu vorbesc despre bentiţa de şcoală, rigidă, ci de cea realizată dintr-o bucată de material sau o bucată de tul, care poate fi înnodată cu meşele. Femeile vor încerca în 2016 să fie cât mai copilăroase”, a declarat stilistul.

“În materie de coafuri se poartă cocurile răsucite, nodul făcut în spate sau eşarfele înnodate. Doamnelor care vor să iasă în evidenţă în acest an le adresez un îndemn: individualizaţi-vă!” spune Cristi.coc

În cazul bărbaţilor, tunsoarea undercut este  vedeta acestui an. Este vorba de combinarea tunsorii scurte pe o zonă cu părul lăsat mai lung într-o altă zonă a capului, eu exemplu masculin fiind forbalistul David Beckham .David-Beckham hair cut