///
Acum la radio:

”TRIBURILE EUROPEI” se lansează pe Netflix

Serialul original german ”TRIBURILE EUROPEI” se lansează exclusiv și la nivel mondial pe Netflix pe 19 februarie.

TRIBURILE EUROPEI este un tribut adus genului science fiction. Serialul descrie o lume captivantă care se redresează și, în cele din urmă, aduce un nou început plin de speranță pentru continent.”, spune creatorul Philip Koch.

Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Robert Finster și Ana Ularu fac parte din distribuție. Aventura uimitoare sci-fi a fost realizată de producătorii Dark Quirin Berg și Max Wiedemann, precum și de Maximilian Vetter de la W&B Television.

În ”TRIBURILE EUROPEI”, aventurile celor trei frați încep într-o Europă futuristă care a trecut printr-o catastrofă misterioasă. Acțiunea este plasată în anul 2074.

După o catastrofă globală misterioasă, un război pornește între Triburile care au apărut din ruinele Europei. Trei frați din tribul pașnic Origine – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) și Elja (David Ali Rashed) – sunt separați și forțați să își găsească propriul drum în lupta plină de aventuri pentru viitorul acestei noi Europa.