///
Acum la radio:

VIDEO: Cum au aflat spectatorii unei emisiuni TV care este cel mai sexy bărbat în viață, în 2015

Fostul fotbalist englez David Beckham, în vârstă de 40 de ani, a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă pe anul 2015. El apare pe coperta celui mai recent număr al revistei People, purtând o jachetă din piele neagră, pantaloni negri şi un tricou negru, arătând mai degrabă a rock star.i

“Este o onoare uriaşă. Sunt foarte încântat să accept acest premiu”, a spus David Beckham în cadrul emisinunii Jimmy Kimmel Live. 

Publicul emisiunii a fost invitat să ghicească cine este personajul de pe monitor, a cărui față a fost acoperită de o copertă improvizată, fiind  cunoscut un singur detaliu, faptul că acesta se afla în acel moment la Londra.

“Ești căsătorit cu o celebritate?”, “Ai accent?”, “Ai vreun tatuaj?”, “Ai stat vreodată la închisoare?”, “Taylor Swift a scris vreo piesă despre tine?” sunt câteva dintre întrebările adresate din public la care cel mai sexy barbat în viață, în 2015 a trebuit să răspuns pentru a putea fi indentificat.

David Beckham spune că îşi doreşte totuşi ca soţia sa, Victoria Beckham, să îl considere mereu cel mai sexy bărbat în viaţă.