///
Acum la radio:

Whitney Houston va putea fi urmărită într-un turneu, cu ajutorul hologramelor

Regretata cântăreață americană, Whitney Houston, va apărea într-o serie de concerte virtuale, realizate cu ajutorul hologramelor, începând de anul viitor. Ideea i-a venit cumnatei artistei, Pat Houston, sora fratelui ei, Gary, care, împreună cu Fundației Whitney Houston pe care o conduce, va pune pe picioare acest turneu ce va luat start în Statele Unite și va continua în toată.whitney houston

Compania Hologram USA, specializată în această tehnologie, a confirmat susținerea acestei serii de concerte prin procedeul fotografic în trei dimensiuni. “Aceasta este exact ceea ce am așteptat atunci când am creat această companie. Sunt convins acum că vom crea o ultimă celebrare a artei lui Whitney Houston”, a declarat patronul companiei. Houston nu este singura interpretă care urmează să aibă parte de această “revenire” spectaculoasă.

Metoda hologramelor a fost deja utilizată pentru rapper-ul Tupac, precum și pentru Michael Jackson, iar următoarea pe lista este interpreta de muzică jazz, Billie Holiday, care va putea fi urmărită cu ajutorul hologramelor la Teatrul Apollo, din Harlem, New York, al cărei scenă urmând să devină prima din SUA care va programa spectacole de holograme.